Oogwenk

(1 klantbeoordeling)

19.95


Ineens kan de vader van een jong gezin alleen nog maar met zijn ogen knipperen

Op een zonnige zondagmorgen in februari 2008 verandert het leven van de succesvolle expat Paul Trossèl (1971) en zijn zwangere vrouw Arianne (1972) volledig. Terwijl zij staat te douchen en hun zoontje televisie kijkt, krijgt hij op de bank een hersenstaminfarct. Hij ontwaakt weken later als gevangene van zijn eigen lichaam. Zijn geest is nog vlijmscherp, maar zijn lijf volledig verlamd. Zelfs praten gaat niet meer. Van hun onbezorgde bestaan is in één klap niets meer over.

Paul is locked in.

10% van de omzet van Oogwenk wordt gedoneerd aan de Stichting Unlocked

Lees hier meer over de stichting

Lees alvast enkele pagina’s: Oogwenk inkijkpagina’s

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: oogwenk Categorie:

Beschrijving

Locked in boek

Oogwenk is een confronterend, ontroerend en bij vlagen hilarisch boek over liefde, vriendschap en verrotte pech. Hoe lang houd je hoop? Hoeveel geef je op voor het geluk van je geliefde? Is een verlamde vader beter voor een kind dan geen vader? Kent vriendschap grenzen? En wat maakt het leven nou eigenlijk de moeite waard? Oogwenk is een zoektocht naar de antwoorden.

  • auteurs: Ariane en Paul Trossèl en Laura van der Burgt; meer informatie
  • ISBN nummer: 97894 92495 235

‘Laaiend ben ik. Ziedend. Op mijn lamme lijf en op de spasmen, waardoor ik bij de minste opwinding in elkaar krimp als een baby. Ik wil schreeuwen, maar kan niet eens fluisteren. Dat vind ik nog het ergst, niet zomaar kunnen vertellen wat ik voel of wil, niet kunnen deelnemen aan gesprekken, niets kunnen delen met mijn kinderen. Ik ben een toeschouwer in mijn eigen leven; iemand die er net zo goed niet kan zijn.’ 

Paul Trossèl

1 beoordeling voor Oogwenk

  1. Laurens van Heeswijk

    Ik ben helemaal geen lezer, maar dit boek kon ik maar moeilijk wegleggen. Wat een meeslepend verhaal van pril geluk en een gouden toekomst die in één klap veranderde in een toekomst van onzekerheid en vertwijfeling. Een verhaal over doorzettingsvermogen, egoïsme, wanhoop, vriendschap, loyaliteit en onverzettelijkheid. Een verhaal over onvoorwaardelijke liefde, diepe haat en grote toewijding. Al met al een onvergetelijk verhaal dat me diep geraakt heeft. Een absolute aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *