Korte verhalen

Anekdotisch miniblog van Laura en Paul rond de lancering van hun boek

#demanheeftookeenboek

'Heb je het fijn?', app ik naar Arianne, terwijl het buiten -10 graden is. Het is stil in mijn mailbox nu Paul met zijn gezin vakantie viert op Curaçao. Hij is noodgedwongen drie weken offline, maar via Arianne houden we toch een beetje contact. Haar antwoord bestaat...

Lees meer

Ontgroeningen zijn fantastisch

Door Paul Trossèl Vanuit het verpleeghuis waar ik woon, volg ik de discussie over misstanden rond de ontgroeningen van verschillende studentenverenigingen met enige frustratie. Het raakt mij, dat de studentenverenigingen vrijwel alleen op deze negatieve manier in het...

Lees meer

Teaser

Met dank aan Victor die een eigen, unieke Oogwenk-trailer voor ons maakte die in 15 seconden uitbeeldt waar ons boek over gaat.

Lees meer

Virtuele cadeautjes

Doe jij dat weleens? Na het lezen van een boek een reactie sturen aan de schrijver? Ik nooit. Maar ik ga het vanaf nu ook doen. Paul, Arianne en ik zijn bedolven onder dergelijke cadeautjes de afgelopen maanden.

Lees meer

Vergeet haar niet

aul benadrukt het regelmatig, voordat we een interview ingaan. 'Vergeet Arianne niet!' Het is een terechte opmerking, want in alle gesprekken die we tot nu toe voerden, staan zíjn lot centraal. Begrijpelijk, want niemand zal betwisten dat Paul veruit het hardst...

Lees meer

Corpsballen

Ben je zenuwachtig?’, fluister ik naar Paul. We zitten samen op het podium. Als de cabaretier voor ons klaar is, zijn wij aan de beurt. Zo meteen zitten we tussen Dolf Jansen en Felix Meurders, live in de uitzending van Spijkers met Koppen. Mijn handen zijn klam.

Lees meer

Blijf maar zitten hoor

Soms zingt Arianne (44) The lazy song van Bruno Mars voor haar man. Today I don’t feel like doing anything, I just want to lay in my bed. Dan giert Paul (45) van het lachen. Het is een van de weinige geluiden die hij nog maakt.

Lees meer

Onaantastbaar

Paul leek onaantastbaar. Ik viel op zijn kalme zelfverzekerdheid, ging houden van zijn wilskracht en zijn drang naar avontuur.

Lees meer

Laaiend ben ik. Ziedend

‘Laaiend ben ik. Ziedend. Op mijn lamme lijf en op de spasmen, waardoor ik bij de minste opwinding in elkaar krimp als een baby.

Lees meer